Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze?

konsumenci, oczekiwania, sugestie, uwagi, opinie, ankiety
admin
Site Admin
Posty: 852
Rejestracja: pn mar 29, 2004 2:05 pm
Kontakt:

Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze?

Post autor: admin » wt paź 09, 2018 2:37 pm

Piekarstwo rzemieślnicze we Francji ma się dobrze i ciągle się rozwija – takie wrażenie odnosił każdy, kto zwiedzał targi Europain w lutym 2018 r. w Paryżu. Dla mieszkańców tego kraju chleb wciąż pozostaje jednym z podstawowych produktów żywnościowych. Niezbyt drogi, dostępny w szerokim asortymencie, jadany do każdego posiłku.

Pełną treść artykułu przeczytasz na stronie: http://mistrzbranzy.pl/artykuly/pokaz/F ... -4589.html

ODPOWIEDZ