Konferencja: Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”. 1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa
W programie m.in.:
Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności.
Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
http://mistrzbranzy.pl/artykuly/pokaz/K ... -4260.html