| Profil | Faq | Grupy | Szukaj | Pim | Zarejestruj | Użytkownicy | Loguj/Wyloguj |


Forum FORUM PIEKARZY, PIEKARNICTWA I BRANŻ PIEKARNICZYCH Strona Główna -> Jakość

Bread - The Cost and Convenience

  Autor    Post Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
johntimber



Dołączył: 16 Maj 2018
Posty: 5
Bread - The Cost and Convenience

Hello,

I am always amazed at how expensive quality bread is at the grocery store. A good quality loaf is $5. The only way I can reconcile that this is justifiable by the breadmakers/grocers is that people pay it. I know my family does.
What is in bread? Water, flour, yeast, salt and a some seeds? Is bread one of those items that have high margins for grocers so that they can sell low margin items and still stay in business? Honestly, I am dumbfounded as the cost of producing bread cannot be anywhere near a buck a loaf or if the price isn't associated what-so-ever with cost?Are you paying for the convenience? For those of you that make your own bread, do you do it weekly? Do you still purchase store bought bread? Do you have a recommended bread maker that works with seeds?

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://www.bogleheads.org/forum/viewtopic.php?t=186261
Video advertising company

Thank you

  Odpowiedz z cytatem  
Post Pon Maj 28, 2018 3:11 pm 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
  Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Wybierz Forum:
 
Strona 1 z 1

Poprzedni temat | Następny temat >

W tym forum możesz:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

 

Powered by phpBB: © 2001 phpBB Group
LastCrusade Template by Vereor.

Polityka prywatności