EUROGASTRO - 25-27 marca 2015

Informacje o imprezach branżowych
admin
Site Admin
Posty: 852
Rejestracja: pn mar 29, 2004 2:05 pm
Kontakt:

EUROGASTRO - 25-27 marca 2015

Post autor: admin » sob mar 21, 2015 9:30 am

EUROGASTRO - 25-27 marca 2015

EuroGastro to najważniejsze i nawiększe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazją do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.
Ekspozycja targowa podzielona jest na cztery sektory tematyczne

sektor wyposażenia zaplecza kuchennego
sektor żywności i napojów dla gastronomii
sektor kawowy
sektor wyposażenia sal restauracyjnych i barów

Odbiorcy Targów EuroGastro

Właściciele i menadżerowie:
restauracji
barów typu fast food i snack-bar; małej gastronomii
kawiarni
firm cateringowych
hurtowni gastronomicznych
lodziarni i cukierni
super- i hipermarketów odpowiedzialni za zakupy oraz współpracę z dostawcami
klubów, dyskotek, pubów
Dystrybutorzy produktów i usług dla HoReCa
Zarządzający punktami zbiorowego żywienia w stołówkach, kantynach, szpitalach, więzieniach, domach dziecka, szkołach oraz innych podobnych placówkach
Grupy opiniotwórcze: kucharze i szefowie kuchni

Firmy prezentujące swoją ofertę na Targach EuroGastro

Producenci i dystrybutorzy:
wyposażenia i sprzętu dla gastronomii
żywności i napojów dla gastronomii
alkoholi i używek
akcesoriów dla gastronomii
mebli dla gastronomii
wyposażenia sal restauracyjnych i barów
produktów, półproduktów cukierniczych, lodziarskich i piekarskich
drobnego sprzętu dla cukiernictwa i lodziarstwa
oprogramowania dla gastronomii
środków czyszczących
odzieży roboczej

Przy Targach EuroGastro od strony merytorycznej współpracują m.in.:

Fundacja Klub Szefów Kuchni
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni
Europejskie Stowarzyszenie Kawy Wysokiej Jakości (SCAE)

Źródło: http://www.eurogastro.com.pl

ODPOWIEDZ