| Profil | Faq | Grupy | Szukaj | Pim | Zarejestruj | Użytkownicy | Loguj/Wyloguj |


Forum FORUM PIEKARZY, PIEKARNICTWA I BRANŻ PIEKARNICZYCH Strona Główna -> Jakość

Produkcja chleba 2.000 szt./godz. - dyskusja

  Autor    Post Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
admin
Site Admin


Dołączył: 29 Mar 2004
Posty: 769
Produkcja chleba 2.000 szt./godz. - dyskusja

W jednym z portali społecznościowych rozgorzała dyskusja po publikacji filmu przedstawiającego przemysłową produkcję chleba.
Opinie klientów są jednoznaczne.
Oto kilka wypowiedzi.

@who_cares2
Pamiętam świeży, pachnący chleb z przypieczoną skórką prosto od piekarza.
Najlepszy był suchy, z samym masłem lub z masłem i żółtym serem - poezja smaku Wink Ale to było jakieś 15-20 lat temu... Sad

@somet
Kiedyś chlebek się piekło, był pyszny, teraz się produkuje.

@tychacz
Zatrudnię piekarza, wymagania: znajomość cnc, plc i najlepiej studia w kierunku automatyka/robotyka.

A jednak wg badań sprzedaż pieczywa tego rodzaju rośnie.

Źródło: http://www.wykop.pl/link/3081441/produkcja-chleba-2-000-szt-godz/

  Odpowiedz z cytatem  
Post Czw Mar 24, 2016 7:14 am 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Barka800



Dołączył: 16 Lis 2017
Posty: 1

Te marketowe chleby to się do niczego nie nadają. Smaczniejszy jest wczorajszy chleb z piekarni, niż dzisiejszy z marketu.
_________________
Zapraszam do mojej kawiarni Smile

  Odpowiedz z cytatem  
Post Czw Lis 16, 2017 4:25 pm 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
  Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Wybierz Forum:
 
Strona 1 z 1

Poprzedni temat | Następny temat >

W tym forum możesz:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

 

Powered by phpBB: © 2001 phpBB Group
LastCrusade Template by Vereor.

Polityka prywatności