Produkcja chleba 2.000 szt./godz. - dyskusja

Opinie dotyczące jakości rodzimego pieczywa
admin
Site Admin
Posty: 833
Rejestracja: pn mar 29, 2004 2:05 pm
Kontakt:

Produkcja chleba 2.000 szt./godz. - dyskusja

Post autor: admin » czw mar 24, 2016 7:14 am

W jednym z portali społecznościowych rozgorzała dyskusja po publikacji filmu przedstawiającego przemysłową produkcję chleba.
Opinie klientów są jednoznaczne.
Oto kilka wypowiedzi.

@who_cares2
Pamiętam świeży, pachnący chleb z przypieczoną skórką prosto od piekarza.
Najlepszy był suchy, z samym masłem lub z masłem i żółtym serem - poezja smaku ;) Ale to było jakieś 15-20 lat temu... :(

@somet
Kiedyś chlebek się piekło, był pyszny, teraz się produkuje.

@tychacz
Zatrudnię piekarza, wymagania: znajomość cnc, plc i najlepiej studia w kierunku automatyka/robotyka.

A jednak wg badań sprzedaż pieczywa tego rodzaju rośnie.

Źródło: http://www.wykop.pl/link/3081441/produk ... -szt-godz/

Barka800
Posty: 7
Rejestracja: czw lis 16, 2017 4:22 pm
Kontakt:

Post autor: Barka800 » czw lis 16, 2017 4:25 pm

Te marketowe chleby to się do niczego nie nadają. Smaczniejszy jest wczorajszy chleb z piekarni, niż dzisiejszy z marketu.
Zapraszam do mojej kawiarni :)

ODPOWIEDZ