| Profil | Faq | Grupy | Szukaj | Pim | Zarejestruj | Użytkownicy | Loguj/Wyloguj |


Forum FORUM PIEKARZY, PIEKARNICTWA I BRANŻ PIEKARNICZYCH Strona Główna -> POMOC

Pomoc zepsuty chleb baltonowski

  Autor    Post Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
piekplan



Dołączył: 27 Paź 2016
Posty: 1
Pomoc zepsuty chleb baltonowski

Witam! Mam problem odnośnie chleba baltonowskiego, mamy małą piekarnie ale funkcjonuje ona od lat i nigdy nie było takiego problemu dlatego właśnie szukam porady, problem polega na tym że chleb baltonowski który pieczemy od jakiegoś czasu jest gliniasty w środku i po dniu śmierdzi jednak największym problemem jest to że nie są to całe partie chleba który jest zepsuty tylko pojedyncze przypadki co któryś chleb jest taki! Wiele rzeczy już próbowaliśmy ale nic to nie dało... Może ktoś z was miał taki przypadek i wie jak temu zaradzić ??? Będę wdzięczny za pomoc!!!!

  Odpowiedz z cytatem  
Post Czw Paź 27, 2016 12:41 pm 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
  Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Wybierz Forum:
 
Strona 1 z 1

Poprzedni temat | Następny temat >

W tym forum możesz:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

 

Powered by phpBB: © 2001 phpBB Group
LastCrusade Template by Vereor.

Polityka prywatności