Pomiary wilgotności i temperatury w branży piekarskiej

Oferta, ceny, rodzaje wyrobów, preferencje
Mały piekarz

Pomiary wilgotności i temperatury w branży piekarskiej

Post autor: Mały piekarz » pt wrz 30, 2005 4:12 pm

Witam , jak często należy kontrolować, rejestrować wilgotność i temperaturę? I jakie urządzenia wystarczają. Na targach Polagra była firma KIMO z fajnymi małymi przenośnymi rejestratorami wilgotności i temeperatury www.kimo.pl. Czy coś takiego wystarczy? Pozdrawiam.

KIMO Constructeur

Dziękujemy za dobrą opinię.

Post autor: KIMO Constructeur » czw paź 27, 2005 9:42 am

Dziękujemy za dobrą opinię - urządzenia francuskiej firmy KIMO cechuje jakość wykonania, dokładność i estetyka. Na potrzeby systemy HACCP potrzeba jest rejestracji wilgoptności i temperatury z duzymi odstępami. Idealnie do tego zadania nadaje się rejetrator KISTOCK KH z wewnętrznymi czujnikami. Zawiesza się taki rejestratorek w danym miejscu i co jakiś cza podłaczając przewód sciąga cię dane do komputera (można na miejscu można i po sciągnięciu ze ściany. Niewielkie urządzenie i łatwa obsługa.http://www.kimo.pl

Netlider
Posty: 2
Rejestracja: pn kwie 06, 2009 2:44 pm

Post autor: Netlider » pn kwie 06, 2009 3:28 pm

Polecam polskie urządzonko DATALOGGER.
Obudowa wodoszczelna tak więc nadaje się również do chłodni jeżeli była by taka potrzeba. Cena już od 250 zł netto.

Link do produktu: rejestrator dla HACCP

ODPOWIEDZ