Nagrodzeni w plebiscycie Innowacyjność dla rzemiosła

Media, prasa, wydarzenia, newsy
admin
Site Admin
Posty: 829
Rejestracja: pn mar 29, 2004 2:05 pm
Kontakt:

Nagrodzeni w plebiscycie Innowacyjność dla rzemiosła

Post autor: admin » wt kwie 25, 2017 8:34 am

25 marca 2017 r. na uroczystym bankiecie dla wystawców SweetTARGów redakcja "Cukiernictwa i Piekarstwa" już po raz trzeci wręczyła nagrody "Innowacyjność dla rzemiosła".

W 2017 roku wyróżnienia "Innowacyjność dla rzemiosła" otrzymały firmy:

FRIESLANDCAMPINA – za markę Debic, pod którą wyprodukowano masło do ciasta francuskiego oraz unikatowe masło odwodnione do produkcji lodów rzemieślniczych, w obu przypadkach przekłada się to na wyższą jakość produktów.

SEMPRE GROUP – za propagowanie wśród rzemieślników skutecznego łączenia doskonałych smaków deserów z ich nowymi, innowacyjnymi kształtami i formami.

CREAM PROFESJONALNE TECHNOLOGIE SPOŻYWCZE – za wprowadzanie do rzemiosła postępu technicznego w zakresie wałkowaczek i dzielarko-zaokrąglarek, przez co praca w zakładzie staje się łatwiejsza, a jej rezultaty są jakościowo lepsze.

Źródło: http://cukiernictwoipiekarstwo.pl/material[35748]

ODPOWIEDZ